Airco montage

Wil je een airco kopen en laten installeren? Koop je airco bij Airkoning, dan krijg je daar ook de beste airco service Eindhoven bij!

Airco montage door Airkoning

Airkoning.nl is een onderdeel van Airkoning BV uit Eindhoven, een veelzijdig, full-service installatiebedrijf op het gebied van airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen en zijn werkzaam zowel de particuliere als in de zakelijke markt. Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn!

Airkoning BV werkt tijdens de airco montage uitsluitend met A-merken en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in uw woning, kantoorgebouw, hotel, horeca gelegenheid, datacenter, school, instelling of winkel etc.

Airkoning BV werkt geheel volgens de laatste Europese normeringen en is STEK (Stichting erkenningsregeling koudetechniek) en F-Gassen gecertificeerd en is aangesloten bij brancheorganisatie NVKL als specialist klimaatbeheersing. We hebben meer als 30 jaar ervaring binnen ons vakgebied en zijn niet merk gebonden waardoor wij in staat om voor elke opdrachtgever een op maat gemaakte offerte aan te kunnen bieden.

Airco inclusief montage

De montage van onze airco systemen wordt uitsluitend uitgevoerd door onze specialisten. Hierdoor kunnen we garanderen dat de airco op een juiste manier wordt gemonteerd zodat je kunt genieten van een fijn binnenklimaat. Hieronder hebben we een klein stappenplan gemaakt van hoe het er ongeveer aan toe gaat als je onze diensten afneemt.

Airco montage, stap voor stap

Stap 1:

Eerst zal er een inspectie worden uitgevoerd om de grootte en het type airco te bepalen dat nodig is voor de ruimte. Afgestemd op jouw wensen en behoefte kiezen we samen de beste airco uit voor jou. Benieuwd naar onze beste airco’s? Kijk dan eens op deze [Hyperlink] pagina.

Stap 2:

Vervolgens zal er een offerte worden opgesteld met de kosten van de airco installatie en eventuele bijkomende werkzaamheden, zoals het installeren van extra elektrische bedrading of het aanpassen van de bestaande ventilatie.

Stap 3:

Op de installatie dag zal de specialist van Airkoning de airco binnen en buiten monteren en aansluiten op het elektriciteitsnetwerk en eventueel op de bestaande ventilatie.

Stap 4:

Vervolgens gaan we de airco testen om te controleren of deze goed werkt en de juiste koeling levert.

Stap 5:

Na de installatie geven we je duidelijke instructies over het gebruik en onderhoud van de airco. De klimaatbeheersing is nu helemaal onder controle en nu kan je gaan genieten van een behaagd gevoel in huis.

Airco installatie Eindhoven

Het is belangrijk om te onthouden dat de installatie van een airco complex kan zijn en dat het inhuren van een professioneel bedrijf de beste manier is om ervoor te zorgen dat de installatie correct wordt uitgevoerd. De airco montage wordt door onze specialisten uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de airco’s en de installatie hiervan. Bespreek gedetailleerd met ons jouw wensen zodat we samen voor een fijn resultaat kunnen zorgen!

Neem direct contact op met een van onze specialisten om een afspraak in te plannen. Of om meer informatie op te vragen over de airco montage.

Scroll naar boven