Verschillende airco types

De mobiele airco unit

Een goedkope, en vooral snelle, oplossing

Er zijn vele redenen voor het kiezen van een mobiele airco. Uiteraard zijn ze heel erg voordelig. De mobiele unit zelf is al goedkoper dan een wand model, en voor die prijs bent u ook meteen klaar omdat er geen installateur aan te pas hoeft te komen. Daarbij kunt u hem overdag in de woonkamer plaatsen, en ’s avonds meenemen naar de slaapkamer voor een ontspannende nachtrust. En mocht u in het vakantie seizoen een camping opzoeken, kunt u hem gewoon meenemen.

  • Een érg voordelige totaaloplossing.
  • Vrijwel géén installatie proces.
  • Erg flexibel in gebruik
Naar Shop

De split unit airco

Klimaatbeheersing ten top. Waar voor uw geld.

Bij een split-unit airco wordt gebruik gemaakt van een binnenunit en een buitenunit. Deze units worden gekoppeld via een leiding met een geringe diameter. De buitenunit verzet het zwaarste werk waardoor de binnenunit een stuk stiller is, daarmee is deze oplossing zeer geschikt voor op kantoor of in de slaapkamer. Een split-unit airco is minder populair dan een monoblock omdat je minder flexibel bent met de positie door de koppeling met de buitenunit. De kosten van een split-unit liggen ook hoger dan een monoblock systeem. Als je op zoekt bent naar een stillere oplossing met een dunne leiding kan een split-unit de juiste keuze zijn.

  • zeer krachtig
  • fluisterstil
  • Voor elk type ruimte is een oplossing te vinden
Naar Shop

Het monoblock systeem

Het beste van beiden

Het monoblock systeem is populairder dan split-unit systemen. Je hebt alles in één apparaat, en je kunt de airco verplaatsen naar elke gewenste ruimte en locatie, mits je een raam of andere opening naar buiten hebt. Een mobiele airco weegt nog steeds enkele tientallen kilo’s, als je de airco vaak wilt verplaatsen is een model op wieltjes aan te bevelen. Het grootste nadeel ten opzichte van een split-unit model is de mogelijke geluidsoverlast. De koelmotor maakt behoorlijk wat geluid waarmee het minder geschikt is voor kantoorruimtes en slaapkamers. Een monoblock airco is eenvoudig te installeren, makkelijk te verplaatsen en de kosten zijn relatief laag. Als je voor gemak gaat kan een mobiele monoblock airco de beste oplossing zijn.

  • Krachtig genoeg voor grote ruimtes
  • zeer gemakkelijke installatie
  • Geen buiten unit
Naar Shop

nieuwe bedrijfswebsite