Toshiba Haori – diverse kleuren – voor jouw smaak !

1.830,002.470,00

  Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorie:

HAORI

Dit model kan helemaal naar eigen wens uitgevoerd worden door de verwisselbare, stoffen hoes. Kies je voor een knalkleur of juist voor een bescheiden jasje? Wordt standaard geleverd met twee verschillende hoezen maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Zorgt daarnaast voor superschone lucht en biedt diverse, slimme bedieningsmogelijkheden.

TOSHIBA’s designwandmodel Haori heeft een stoffen bekleding. Deze hoes is verwisselbaar waardoor je hem steeds weer aan kunt passen aan je interieur. Opvallend of juist ingetogen, bijna alles is mogelijk. Hij wordt standaard geleverd met de twee kleuren lichtgrijs en antraciet, optioneel zijn meer kleuren leverbaar. Informeer bij je installateur naar de mogelijkheden. Zelf een hoes maken is ook mogelijk, download daarvoor de instructies.

Maar Haori heeft meer in huis. Natuurlijk zorgt hij op stille wijze voor een comfortabel binnenklimaat. Daarnaast beschikt hij over diverse filtertechnieken die zorgen voor schone lucht.

Bedieningsmogelijkheden

De standaard meegeleverde, stijlvolle bediening is gebruiksvriendelijk met een goed leesbaar, verlicht scherm. En je bergt ‘m eenvoudig op in de magnetische muurhouder.

Daarnaast is het via de ingebouwde wifi-module ook mogelijk Haori te bedienen op elke willekeurige plek middels een app op je smartphone, deze biedt bovendien ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld het energieverbruik te monitoren.

Beschik je over een smarthomespeaker? Dan maak je het jezelf thuis makkelijk, Haori is namelijk compatible met alle gangbare systemen zoals bijvoorbeeld Google Home en Amazon Alexa.

De Haori is in verschillende capaciteiten beschikbaar. Klik op specificaties voor de unieke eigenschappen van dit type Haori.

KOELEN
NOMINAAL KOELVERMOGEN: 2,5 kW
VERMOGENSRANGE: 0,9 – 3,2 kW
VERWARMEN
NOMINAAL VERWARMINGSVERMOGEN: 3,2 kW
VERMOGENSRANGE: 0,9 – 4,7 kW
TECHNISCHE GEGEVENS
ELEKTRISCHE AANSLUITING: 230 V/1 ph/50 Hz
KOELTECHNISCHE AANSLUITING: 1/4″ x 3/8″ flare
BINNENDEEL
LUCHTHOEVEELHEID (L-H), 5 STAPPEN: 300 – 600 m³/h
BINNENDEEL
GELUIDSDRUKNIVEAU KOELEN (SL-L-H): 19-23-41 dB(A)
GELUIDSDRUKNIVEAU VERWARMEN (SL-L-H): 19-23-41 dB(A)
AFMETINGEN (H X B X D): 300 x 987 x 210 mm
GEWICHT: 11,0 kg
CONDENSAANSLUITING: 16 mm
Type/kW

2,5 kW, 3,5kW, 4,6kW

Kleur

Antraciet, Beige, Blauwgrijs, Chocoladebruin, Goudhaantje, Grijs, Groene vingers, Het Portugese straatje, Kleur van de nieuwe sofa, That seventies, Zeegroen

Koelmiddel type

R-32

Energielabel

A+++

Garantie

5 Jaar

iOS APP

Ja

Android APP

Ja

Geluidsniveau

19 db(A)

Montage

Montage

PROFESSIONELE MONTAGE VAN UW AIRCO SYSTEEM DOOR Airkoning BV

airkoning.nl is een onderdeel van Airkoning BV uit Eindhoven, een veelzijdig, full-service installatiebedrijf op het gebied van airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen en zijn werkzaam zowel de particuliere als in de zakelijke markt. Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn!

Airkoning BV werkt uitsluitend met A-merken en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in uw woning, kantoorgebouw, hotel, horeca gelegenheid, datacenter, school, instelling of winkel etc.

Airkoning BV werkt geheel volgens de laatste Europese normeringen en is STEK (Stichting erkenningsregeling koudetechniek) en F-Gassen gecertificeerd onder nummers 6397-00 en FGO-287/1 en is aangesloten bij branche organisatie NVKL als specialist klimaatbeheersing. We hebben meer als 30 jaar ervaring binnen ons vakgebied en zijn niet merk gebonden waardoor wij in staat om voor elke opdrachtgever een op maat gemaakte offerte aan te kunnen bieden.

STANDAARD MONTAGE

Om geen verassingen achteraf te krijgen vindt u onderstaand een opsomming van de werkzaamheden en materialen welke wel en niet bij onze standaard montage behoren.

Onze standaard montage is inclusief:

 • Het monteren van de via airkoning.nl bestelde binnen- en buiten unit volgens het huidige Europese F-gassen besluit en NVKL normen
 • Afhankelijk van de door u gemaakte keuze tijdens het bestelproces leveren en monteren wij tot 3 meter, tot 5 meter of tot 10 meter koel- en elektrotechnisch leidingwerk tussen de binnen- en buiten unit (langere leidinglengtes op aanvraag mogelijk)
 • Het monteren van de buiten unit aan de wand op muurbeugels, op de grond of plat dak op Big Foot consoles (tot een hoogte van 3,5 meter)
 • Voor het elektrisch aansluiten van het airco systeem dient er binnen maximaal 1,5 meter van de buitenunit een wandcontactdoos of lasdoos aanwezig te zijn waarop wij het systeem kunnen aansluiten. (De groep van deze aansluiting dient minimaal 16A te zijn afgezekerd in de meterkast)
 • Solderen van koppelingen op het leidingwerk, afpersen van het leidingwerk en vacumeren van de leidingen
 • Aanbrengen van een condenswaterafvoer op natuurlijk afschot vanaf de binnen unit naar buiten met een maximale lengte van 4 meter vanaf de binnen unit.
 • 2 boringen met een diameter van 65mm door een stenen, kalkzand, gips, houten binnen- of buitenmuur t.b.v. het leidingwerk inclusief afdichten
 • Het leveren en monteren van een kunststof leiding goot inclusief bochten en afdekkappen bij leidingwerk wat in het zicht komt (afhankelijk van de gekozen lengte tot 3 meter, tot 5 meter of tot 10 meter)
 • Lekdichtheid controle van het leidingwerk volgens het huidige Europese F-gassen besluit
 • Opruimen van verpakkingsmaterialen en stofzuigen van de ruimte
 • Het plaatsen van een kenplaat volgens huidige F-gassen besluit op de buiten unit
 • Een duidelijke uitleg van het systeem aan de eindgebruiker
 • Arbeidsloon en reiskosten (tot maximaal 40 km vanaf ons kantoor in Eindhoven) extra reiskilometers (vanaf 40 km en tot maximaal 80 km vanaf ons kantoor in Eindhoven) zullen wij vooraf in rekening brengen á € 1,50 per extra gereden kilometer en reiskosten vergoeding van €50 per uur.

Onze standaard montage is exclusief:

 • Bouwkundige voorzieningen, zoals; hak-, breek-, timmer-, schilder-, metsel-, ijzer-, graaf-, dichtings- en of bestratingswerkzaamheden
 • Het monteren van de binnen- of buiten unit hoger als 3,5 meter. Tegen een meerprijs is dit wel mogelijk (het opbouwen van een steiger tot een hoogte van ca. 7 meter meerprijs € 100,- incl. BTW, inhuren van een kraan t.b.v. plaatsen buitenunit € 350,- incl. BTW)
 • Als het op natuurlijk afschot afvoeren van het condenswater niet mogelijk is kunnen wij een condenswaterpomp leveren en monteren voor een meerprijs van € 195,- incl. BTW
 • Het aanleggen van een condenswater afvoer op natuurlijk afschot langer als 4 meter van de binnen unit zullen wij op basis van nacalculatie aan u doorberekenen á € 10,- incl. BTW per extra meter
 • Het aanleggen van een 230V/16A elektra voedingskabel bij de buiten unit. Dit dient door een elektricien te worden uitgevoerd. Wij kunnen dit voor u laten verzorgen door onze elektricien tegen een meerprijs vanaf € 195,00 incl. BTW
 • Het boren van gaten met een diameter van 65 mm door een betonnen binnen- of buitenmuur t.b.v. het leidingwerk tot een maximale diepte van 330 mm. Wij kunnen dit voor u laten verzorgen door onze gecertificeerde diamant betonboorder voor een meerprijs van € 195,- incl. BTW voor de eerste sparing, Elke volgende gat of dieper boren als 330 mm is één extra montage uur á € 75,00 incl. BTW
 • Meer als 60 km reisafstand vanaf ons kantoor in Eindhoven (met een maximum van 100 km). De extra reiskilometers zullen vooraf in rekening worden gebracht á € 1,50,- incl. BTW per extra gereden km
 • In het geval van overige extra werkzaamheden of onvoorziene kosten zullen we deze op basis van nacalculatie aan u doorberekenen á € 75,00 incl. BTW per uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toshiba Haori – diverse kleuren – voor jouw smaak !” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven